Διαδικτυακή εφημερίδα και γωνιά φιλαναγνωσίας των μαθητών και των μαθητριών της Στ΄2 τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

Συνολικές προβολές σελίδας

24ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

24ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών
πατήστε στην εικόνα, για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα)

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Μάτσου Πίτσου (ομαδική εργασία)


Ξέρετε όλοι το Μάτσου Πίτσου στο Περού; Σήμερα εγώ και η ομάδα μου θα σας πούμε τις πιο σημαντικές πληροφορίες για αυτό το μέρος.



Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα χτίστηκε πριν από 500 χρόνια στην κορυφή ενός βουνού. Κάποιοι νομίζουν ότι είναι φτιαγμένο από την αυτοκρατορία των Ίνκας.



Οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι παλιά ήταν ένα τουριστικό θέρετρο. Υπάρχει και μία θεωρία ότι έχει χτιστεί από εξωγήινους. Όμως οι Ίνκας τότε δεν ανέφεραν το Μάτσου Πίτσου σε κάποιο γραπτό τους αυτό είναι το μυστήριο. Κάποια αρχαιολογικά στοιχεία αναφέρουν κάποια στοιχεία για το σκοπό της πόλης. 



Στον χώρο αυτό έχουμε βρεθεί 200 σκελετοί ανθρώπων αλλά οι υπόλοιποι ήταν αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει εκατοντάδες κόσμου. Άρα θα έπρεπε να έχουν βρει παραπάνω πτώματα αυτό είναι αρκετά περίεργο. Οι ερευνητές εξακολουθούν να εξετάζουν τον χώρο με ελπίδα ότι ο χώρος θα γίνει πιο ξεκάθαρος.